Ben jij onze nieuwe
applicatiebeheerder?

Jij zorgt voor uitstekende ondersteuning op IT-gebied voor onze medewerkers en klanten en denkt mee in de ontwikkeling van onze applicaties!

Dit zijn wij!

Wij zijn De Nieuwe Arts, een vernieuwende arbodienstverlener, die als missie heeft om de beste arbodienst van Nederland te worden! Dit doen wij door simpelweg de beste artsen weer het eerste aanspreekpunt te laten zijn bij vragen over verzuim, inzetbaarheid en preventie. Daarbij staat autonomie en het werkgeluk van de DNA’er  bij ons voorop.

We groeien hard, met zeker 1 medewerker per maand en maandelijks nieuwe klanten. Wat wij erg belangrijk vinden, is om onze medewerkers en klanten te ontzorgen door goede ondersteuning te geven op gebied van onze applicaties en door hen hulp te bieden omtrent IT gerelateerde vragen. Dataveiligheid is essentieel voor ons werk en niet alle artsen zijn even handig met de systemen die wij gebruiken. En daarom zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij aan

Daarbij bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit in werkdagen en niet te vergeten een team en werksfeer waar gezelligheid en samenwerken centraal staat.

Klinkt het als een team dat bij jou past? Ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Dan zijn we nieuwsgierig naar je!

Dit past bij jou!

Je bijt je graag vast in systemen en processen. Je houdt ervan om zaken goed uit te zoeken, denkt in nulletjes en eentjes en werkt gestructureerd. Je pakt zaken zelf op, maakt een planning en stemt tussentijds af met anderen. Het is helemaal mooi als je zelf komt met ontwikkel- en verbetermogelijkheden voor onze organisatie en systemen. Omdat de organisatie in ontwikkeling is, zijn er weinig gebaande paden. Dit is een mooie uitdaging, en daar moet je wel van houden.

Als applicatiebeheerder is het jouw taak om al onze systemen soepel te laten draaien waarbij inclusief een goede beveiliging. Wij werken onder andere met Apple computers en telefoons, Planningsagenda als medisch dossier, Office365 (oa teams) en VBoxx cloud. Kennis van andere systemen zoals Exact, Afas is een pre. Ben je een ondernemende applicatiebeheerder? Dan zit je bij De Nieuwe Arts helemaal op je plek!

We zijn op zoek naar iemand met een HBO of MBO+ opleiding in een relevante richting, zoals HBO functioneel applicatiebeheerder.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

  • Bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig
  • Bent goed thuis in IT-systemen en haalt daar je plezier uit
  • Je bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en ben resultaatgericht
  • Hebt een opleiding gevolgd met een relevante richting of tenminste 3 jaar ervaring in ICT

Dit vind je leuk om te doen:

  • Inrichten en onderhouden van Planningsagenda
  • Helpdesk zijn voor alle medewerkers voor computer gerelateerde vragen
  • Helpdesk voor klanten rondom Planningsagenda
  • Beheer en inrichting van laptops en telefoons en afstemming met externe partij
  • Koppeling tussen Planningsagenda en systeem van de klant begeleiden
  • Als onderdeel van het team meedenken met je collega’s

Ben je enthousiast geworden?

Stuur ons dan je motivatie en CV.

werkenbij@denieuwearts.nl