Ben jij onze nieuwe
HR Manager?

Dit zijn wij!

Wij zijn De Nieuwe Arts, een vernieuwende arbodienstverlener, die als missie heeft om de beste arbozorg van Nederland te leveren! Dit doen wij door simpelweg de beste artsen weer het eerste aanspreekpunt te laten zijn bij vragen over verzuim, inzetbaarheid en preventie. Daarbij staat autonomie en het werkgeluk van de DNA’er  bij ons voorop.

We groeien hard! Niet alleen aan de klanten kant maar ook met ons eigen team. Onze mensen zijn ons alles en derhalve speelt HR een belangrijke rol in de verdere professionalisering van De Nieuwe Arts en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij aan

Daarbij bieden we natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden,
27 vakantiedagen per jaar, elk kwartaal een teamuitje en niet te vergeten een team en werksfeer waar gezelligheid en samenwerken centraal staat.

Dit past bij jou!

Je hebt ervaring in en vind het leuk om DNA verder te ontwikkelen op het gebied van HR. Vanuit jouw rol zal je naast de meer traditionele HR-werkzaamheden de organisatie verder helpen vormgeven op het gebied van HR. Je komt dan ook met verbetervoorstellen en zorgt ervoor dat deze voorstellen succesvol geïmplementeerd worden. Denk hierbij aan behoud en vormgeving van cultuur, opzetten van HR-processen, opzetten van ontwikkelingshuis.

Daarnaast vind je het leuk om bezig te zijn met de dagelijkse HR-werkzaamheden, zoals het beheren van de personeelsdossiers, het opstellen van overeenkomsten en het on-boarden van onze DNA’ers. Tot slot ben je de interne vraagbaak als het gaat om HR. Wij vinden het belangrijk dat je zichtbaar bent in de organisatie en dat medewerkers je goed weten te vinden.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

  • Je toont veel initiatief, bent zelfsturend, schakelt snel en legt makkelijk de verbinding met anderen.
  • Je hebt HBO/WO denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in HR.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent punctueel en houd van structuur
  • Je denkt in oplossingen en ideeën
  • Praktisch ingesteld is en een hands-on mentaliteit heeft
  • Ervaring met zorginstellingen is een pre
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur ons dan je motivatie en CV.

werkenbij@denieuwearts.nl