Kom jij ons HR-team versterken?

Samen bouwen we aan een transparante, laagdrempelige en hedendaagse HR-afdeling voor alle DNA collega’s

Dit past bij jou!

Vanuit jouw rol ben jij de spin in het web die zorgt dat alles op het gebied van personeelsadministratie vlekkeloos verloopt. Collega’s weten jou te vinden en jij weet hen te helpen en te adviseren. Dit doe je niet alleen, maar samen met de HR-manager. Samen bouwen jullie aan de HR-basis en spelen in op trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ook speel je een belangrijke rol in de groei door het ondersteunen bij W&S en de onboarding van nieuwe collega’s.

Het is een functie waarin je de basis van HR leert doorgronden, vormgeven en daarnaast is er voldoende ruimte om je op het gebied van advies en beleid verder te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

  • Je toont veel initiatief, bent zelfsturend, schakelt snel en legt makkelijk de verbinding met anderen
  • Je hebt HBO/WO denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in HR;
  • Je hebt minimaal 1 werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent accuraat en positief-kritisch, maar oplossingsgericht. Je houdt overzicht, hebt een proactieve werkhouding en denkt graag mee over verbetering van werkprocessen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ervaring met AFAS en vaardig met socials is een pre!

Dit zijn wij!

Wij zijn De Nieuwe Arts, een vernieuwende arbodienstverlener, die als missie heeft om de beste arbodienst van Nederland te worden! Dit doen wij door simpelweg de beste artsen weer het eerste aanspreekpunt te laten zijn bij vragen over verzuim, inzetbaarheid en preventie. Daarbij staat autonomie en het werkgeluk van de DNA’er bij ons voorop.

We groeien hard, met zeker twee medewerkers per maand en maandelijks nieuwe klanten. HR speelt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van De Nieuwe Arts en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Dit bieden wij aan!

Bij deze functie bieden wij natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden, de functie is voor minimaal 24 uur en 27 vakantiedagen per jaar. Elk kwartaal een teamuitje en niet te vergeten een team en werksfeer waar gezelligheid en samenwerken centraal staat.

Ben je enthousiast en spreekt bovenstaande je aan? Dan zijn we nieuwsgierig naar je!

Stuur je motivatie en CV naar:
Robin
E.
r.kuiper@denieuwearts.nl
M. 06-262 031 93