Wij komen graag met je in contact!

Ben je op zoek naar een arbodienstverlener voor wie kwaliteit vooropstaat en die het echt anders doet? We gaan graag met je in gesprek. Telefonisch of gewoon met een kop koffie.

Neem gerust contact op met Sil voor een open gesprek door te bellen naar 06 – 12 11 83 45 of te mailen naar s.wagenaar@denieuwearts.nl.

Contact

085-065 31 72
info@denieuwearts.nl

Postadres

Postbus 71036
1008 BA Amsterdam

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 17.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Bezoekadres

Vestiging Amsterdam

Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam

Vestiging Best

Europaplein 1
5684 ZC Best

Veelgestelde vragen

Hoe organiseren jullie (in deze tijd) de consulten?

De meeste consulten vinden op dit moment digitaal plaats. We deden dat overigens al vóór we te maken kregen met het corona-virus. Doordat we niet afhankelijk zijn van een locatie kunnen we altijd een arts zoeken die echt bij jullie past. En daarnaast is het efficiënt, bespaart het (reis)tijd en kosten. Ook in de toekomst zullen we digitale consulten en fysieke consulten op locatie daarom blijven combineren. We kiezen dan samen de gewenste verdeling, dat is altijd maatwerk. Fysieke spreekuren vinden plaats op onze kantoren in Amsterdam of Best of bij jullie op de werkvloer.

Is een online consult net zo goed als een fysiek consult?

Zeker! Wij werken sinds 2017 met digitale consulten en kunnen uit ervaring zeggen dat de kwaliteit daarvan niet onderdoet voor een fysiek consult. Onze artsen vinden zelfs dat ze hun cliënten soms beter kunnen helpen, doordat ze vaker met collega’s kunnen sparren en sneller kunnen schakelen. De artsen werken samen vanuit ons kantoor en kunnen gemakkelijk even een collega raadplegen. Bovendien gaat er geen kostbare (reis)tijd verloren. Bij de nieuwe arts zijn we dan ook blij dat iedereen het afgelopen jaar gewend is geraakt aan digitale communicatie.

Wie is ons aanspreekpunt en hoe kan ik jullie bereiken?

De nieuwe arts is een laagdrempelige organisatie: jullie eigen arts is meteen jullie directe contactpersoon. Al onze artsen zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar voor inhoudelijk overleg of vragen. Zij houden natuurlijk spreekuur, maar ze proberen altijd binnen 24 uur te reageren. Willen jullie weten hoe snel jullie eigen arts kan reageren? Ons medisch secretariaat kan daarvan een inschatting geven. Zij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Willen jullie een afspraak of een consult plannen of verzetten? Dat kan ook via het medisch secretariaat: 085-0653172 of info@denieuwearts.nl.

Zijn jullie een geschikte arbo-partner voor ons?

Onze dienstverlening is ingericht op bedrijven en organisaties die zelf de regie voeren over hun verzuimbeleid en hier graag in investeren. Dit zijn doorgaans de grotere werkgevers in Nederland. Wij werken alleen voor opdrachtgevers die hun medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal en bereid zijn daarin te investeren, voor de lange termijn en in de breedste zin van het woord.

Stel ons een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.