We doen alles om een gezonde werksituatie te creëren en te behouden

We ondersteunen bedrijven en organisaties in verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Dat doen we pro-actief, door te adviseren over gezonde, veilige arbeidsomstandigheden en een goede werksfeer.  Natuurlijk zijn we er ook in geval van ziekte. Dan gaan we samen met de werkgever en de werknemer aan de slag om te zien wat er aan de hand is en vooral: wat er mogelijk is. We kijken altijd naar de mens als geheel, mentaal en fysiek. Vragen dóór, om een compleet beeld te krijgen. En focussen op wat er wél kan. Onze artsen zijn daarin volstrekt onafhankelijk, gericht op een duurzame oplossing waar iedereen blij van wordt.

We zijn er ook voor medische keuringen en voor alle vragen rondom de ziektewet en de WIA. In onze visie zijn bedrijfsgeneeskunde en verzekeringsgeneeskunde geen aparte disciplines, maar expertises die elkaar aanvullen en versterken. Zo leiden wij onze artsen ook op. We kunnen hierin een goede sparringpartner zijn of organisaties volledig ontzorgen.

Hoe we samenwerken, verschilt per klant

Een contract voor vaste dagdelen of liever losse consulten? We overleggen samen in welke vorm we het beste kunnen helpen. We zijn ook flexibel als het gaat om spreekuur-locatie. Onze artsen werken door heel Nederland en net zo gemakkelijk digitaal. Consulten vinden plaats op onze kantoren in Amsterdam of Best, op de werkvloer óf gewoon via Microsoft Teams.

Hoe gaan we van start?

Om een constructieve samenwerking aan te gaan, moet er een match zijn. Dus nemen we uitgebreid de tijd voor een verkenningstraject waarin we ons verdiepen in jullie organisatie. Waar liggen de uitdagingen als het gaat om verzuim en vitaliteit, wat kunnen we voor jullie betekenen en wat hebben we daarvoor nodig? We maken op basis van deze analyse een plan op maat en stellen ook een aantal van onze bedrijfsartsen aan jullie voor. We hebben een groot en divers team, dus voor elke organisatie een arts die daar perfect past. Ook hier geldt: het wederzijds gevoel moet goed zijn.

 

En ja, dan kunnen we aan de slag met de implementatie, planning, systemen en providers. We stellen concrete en meetbare doelen en maken heldere afspraken.

Verkenningstraject waarin we ons verdiepen in jullie organisatie

De kracht van onze
eigen mensen

We zetten de bedrijfsarts in de eerste lijn. Onze artsen zijn allemaal in loondienst. Dat biedt zekerheid: we hebben altijd een arts paraat. En we hebben een groot en divers team, dus voor elke organisatie een arts die daar perfect past. Qua expertise, ervaring en persoonlijkheid. Onze arts wordt onderdeel van jullie team en is hét aanspreekpunt voor jullie leidinggevenden, casemanagers en verzuimspecialisten. Zo borgen we de kwaliteit en zorgen we voor rust in de organisatie.

Kijken naar de toekomst.
Samen naar duurzame werkhervatting

Dit zijn de nieuwe artsen

Bij de nieuwe arts zijn we echt een team. We geven elkaar advies, nieuwe inzichten en brengen het beste in elkaar naar boven. Onze jonge artsen schakelen met onze zeer ervaren experts. En andersom. Ieder vanuit zijn eigen professionaliteit. Én persoonlijkheid.

  • Communicatief vaardig, betrokken en oplossingsgericht
  • Sterk in de combinatie van bedrijfsgeneeskunde én verzekeringsgeneeskunde
  • Een enthousiast en divers team, met allemaal onze eigen specialismes en persoonlijkheid
  • Door kennis en inzicht te delen, brengen we het beste in elkaar naar boven
De Nieuwe Arts Nikki

Nikki

Klantgeluk Manager

Kevin

AIOS

Wie zijn we?

Jonge talenten met de meest recente kennis en frisse inzichten? Echte zwaargewichten met een berg ervaring? Bij ons werken ze naast én met elkaar. Want wij geloven dat we juist met al die verschillende expertises en persoonlijkheden de grootste slag slaan. Benieuwd naar ons team? We stellen onze mensen graag aan je voor.

Hallo, mijn naam is Sil

Manager Sales bij de nieuwe arts. Zoeken jullie een arbodienst die meedenkt en communicatief sterk is? Kom eens praten. Dan kijken we samen hoe we duurzaam het verschil kunnen gaan maken voor jullie organisatie!

Stel mij een vraag