Waarom de nieuwe arts?

Onze naam zegt het eigenlijk al

De nieuwe arts werkt op een vernieuwende manier: onafhankelijk en ondernemend, vanuit een visie op de specifieke uitdagingen van een klant. Met eigentijdse oplossingen, duidelijke KPI’s en volledige transparantie naar de werkgever en door oprechte aandacht, begeleiding en nazorg voor de werknemer. Dat doen we met eigen artsen: gedreven professionals, leuke mensen ook. Ze weten hoe het werkt bij de grotere organisaties en bedrijven in Nederland en helpen deze graag en goed vooruit.

Kijken naar de toekomst.
Samen naar duurzame werkhervatting

Op zoek naar een arbo-partner die meedenkt en communicatief sterk is?

Bel 06 – 12 11 83 45

Kom eens praten!
Wij koppelen daarom de juiste arts aan een organisatie

Wij koppelen daarom de juiste arts aan een organisatie. Die qua expertise en persoonlijkheid precies past.

Van versnippering naar duurzame verbinding

We denken dat we de beste arbozorg kunnen leveren van Nederland. Simpelweg door de arts weer het eerste aanspreekpunt te laten zijn bij vragen over verzuim, inzetbaarheid en preventie. Door niet te werken met taakgedelegeerden of wisselende contactpersonen. En door niet meteen te medicaliseren, maar eerst de communicatie op gang te brengen. Oprechte aandacht voor mens en werk doet wonderen. Wij koppelen daarom de juiste arts aan een organisatie. Die qua expertise en persoonlijkheid precies past. Dat zorgt voor efficiënte processen en een duurzame terugkeer van medewerkers.

Bepalen we dan alles zelf?

Nee, samen vormen we een team. Door die verbinding te leggen, bouwen we aan duurzame relaties. Natuurlijk luisteren we goed naar de vraag. Maar we weten ook dat er vaak een behoefte ligt achter die vraag. Doordat onze artsen de organisatie echt kennen, kunnen we veel beter maatwerk leveren. We beloven geen gouden bergen. We lossen ook niet het volledige probleem op. Wel zijn we een essentieel onderdeel van de oplossing. We gaan niets uit de weg en durven te benoemen wat we zien. Zo helpen we organisaties niet alleen om meters te maken, maar vooral om die omslag te maken van verzuim naar preventie en vitaliteit. Want dat is de echte stip aan de horizon.

Voor ons is arbodienstverlening topsport

We hebben een divers team. Een mooie mix van ervaren professionals met een flinke trackrecord en jonge artsen die niet kunnen wachten hun kennis in de praktijk te gaan brengen. Al onze collega’s hebben één ding gemeen. De drive om de beste te willen zijn. Daarin zijn we topsporters. En o ja, we zijn allemaal sterk in communicatie. Dat schakelt wel zo prettig.

Goede bedrijfsartsen zijn goud waard

Capaciteit en kwaliteit zijn cruciaal. Daarom hebben wij al onze artsen in loondienst en zorgen we goed voor ze. We bieden een energieke, uitdagende omgeving waar volop ruimte is voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. In ons ontwikkelcentrum organiseren we trainingen en lezingen. We leren ook van elkaar, door te sparren houden we elkaar scherp en brengen we onze organisatie naar een hoger niveau. Zo blijven we de beste zorg bieden.

Dit zijn de nieuwe artsen

  • Communicatief vaardig, betrokken en oplossingsgericht
  • Sterk in de combinatie van bedrijfsgeneeskunde én verzekeringsgeneeskunde
  • Een enthousiast en divers team, allemaal met een eigen specialisme en persoonlijkheid
  • Door kennis en inzicht te delen, brengen we het beste in elkaar naar boven
De Nieuwe Arts Boyd

Boyd

AIOS

Eveline

AIOS

Kom meer te weten over de nieuwe artsen

Hallo, mijn naam is Sil

Manager Sales bij de nieuwe arts. Zoeken jullie een arbo-partner die meedenkt en communicatief sterk is? Kom eens praten. Dan kijken we samen hoe we duurzaam het verschil kunnen gaan maken voor jullie organisatie!

Stel mij een vraag

Bel 06 – 12 11 83 45