Waarom de nieuwe arts?

Onze naam zegt het eigenlijk al

De nieuwe arts werkt op een vernieuwende manier: onafhankelijk en ondernemend. Bij de nieuwe arts hoef je niet te vertrouwen op de blauwe ogen van een casemanager of accountmanager. Onze dokters zijn je aanspreekpunt. Gedreven professionals, leuke mensen ook. Ze helpen je met al je vraagstukken over verzuim en inzetbaarheid. Schakelen snel, sturen binnen 48 uur een terugkoppeling van het spreekuur. Met duidelijke adviezen, in heldere taal. Wel zo efficiënt, maar altijd persoonlijk. Want oprechte aandacht voor mensen en werk doet wonderen. Zo leveren we de beste arbozorg van Nederland.

Kijken naar de toekomst.
Samen naar duurzame werkhervatting

Op zoek naar een arbodienst die meedenkt en communicatief sterk is?

Wij koppelen daarom de juiste arts aan een organisatie

Wij koppelen daarom de juiste arts aan een organisatie. Die qua expertise en persoonlijkheid precies past.

Samen vormen we een team

Onze artsen weten hoe het werkt bij organisaties en bedrijven in Nederland en helpen deze graag en goed vooruit. Dat betekent niet dat we alles beter weten. Juist door verbinding te leggen, bouwen we aan duurzame relaties. We  luisteren goed naar de vraag. Maar we weten ook dat er vaak een behoefte ligt achter die vraag. Doordat onze artsen jullie organisatie echt kennen, kunnen we veel beter maatwerk leveren. En zorgen voor de duurzame terugkeer van medewerkers op de werkvloer.

We beloven geen gouden bergen. We lossen ook niet het volledige probleem op. Wel zijn we een essentieel onderdeel van de oplossing. We gaan niets uit de weg en durven te benoemen wat we zien. Zo helpen we organisaties niet alleen om meters te maken, maar vooral om die omslag te maken van verzuim naar preventie en vitaliteit. Want dat is de échte stip aan de horizon.

Voor ons is arbodienstverlening topsport

We hebben een divers team. Een mooie mix van ervaren professionals met een flinke trackrecord en jonge artsen die niet kunnen wachten hun kennis in de praktijk te gaan brengen. Al onze collega’s hebben één ding gemeen. De drive om de beste te willen zijn. Daarin zijn we topsporters. En o ja, we zijn allemaal sterk in communicatie. Dat schakelt wel zo prettig.

Goede bedrijfsartsen zijn goud waard

Capaciteit en kwaliteit zijn cruciaal. Daarom hebben wij al onze artsen in loondienst en zorgen we goed voor ze. We bieden een energieke, uitdagende omgeving waar volop ruimte is voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. In ons ontwikkelcentrum organiseren we trainingen en lezingen. We leren ook van elkaar, door te sparren houden we elkaar scherp en brengen we onze organisatie naar een hoger niveau. Zo blijven we de beste zorg bieden.

Dit zijn de nieuwe artsen

  • Communicatief vaardig, betrokken en oplossingsgericht
  • Sterk in de combinatie van bedrijfsgeneeskunde én verzekeringsgeneeskunde
  • Een enthousiast en divers team, allemaal met een eigen specialisme en persoonlijkheid
  • Door kennis en inzicht te delen, brengen we het beste in elkaar naar boven

Patrick

AIOS

Florence

ANIOS

Kom meer te weten over de nieuwe artsen

Hallo, mijn naam is Sil

Manager Sales bij de nieuwe arts. Zoeken jullie een arbodienst die meedenkt en communicatief sterk is? Kom eens praten. Dan kijken we samen hoe we duurzaam het verschil kunnen gaan maken voor jullie organisatie!

Stel mij een vraag