Werken bij de nieuwe arts
Wil jij ook graag het verschil
kunnen maken?

Waarom de nieuwe arts

Arbodienstverlening, maar dan op een innovatieve, ondernemende manier. Dat doen we bij de nieuwe arts. Met communicatieve en bevlogen professionals, voor de mooiste organisaties en bedrijven in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we alleen kwaliteit kunnen leveren als we de juiste arts aan de juiste klant koppelen. Daarom kun je bij ons aangeven waar jij je het beste thuis voelt. En organiseren we altijd eerst een kennismaking. Het gevoel moet wederzijds goed zijn.

Ons werk draait om het begeleiden van mensen. Van verzuim naar een duurzame terugkeer in het arbeidsproces. Of van verzuim naar ander passend werk. En vooral: naar weer plezier hebben in het werk. Daarom vinden wij preventie en het verbeteren van de vitaliteit en de werksfeer minstens zo belangrijk.

Als bedrijfsarts kun je van grote betekenis zijn, je kunt mensen echt verder helpen. Alles draait om communicatie. En omdat je bij de nieuwe arts zelf de regie hebt, kun je daar je eigen invulling aan geven!

Kom je bij ons werken?

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, maar ook ANIOS en AIOS zijn van harte welkom. Je komt in een divers en gezellig team terecht. Met doorgewinterde zwaargewichten en jonge talenten. We zijn razend serieus als het om ons vak gaat, een tikje eigenzinnig soms, maar vooral sociaal en positief ingesteld. De aandacht die we voor onze cliënten hebben, hebben we ook voor elkaar. Geen hiërarchie, ellebogenwerk en elkaar de loef afsteken, maar elkaar motiveren en verder helpen. Of je nu al jaren in het vak zit of net je opleiding hebt afgerond.

Bel Maarten: 06 – 24 44 02 63 of naar mail werken@denieuwearts.nl
Kom kennismaken!

Actuele vacatures

Klantgelukmanager

Jij krijgt er energie van om te bouwen aan een hechte vertrouwensrelatie met de klant, de decision making unit en andere stakeholders (o.a. OR) binnen de klant organisatie.

Bekijk de vacature

Medisch secretaresse

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste front-office medewerker/ medisch secretaresse. In deze functie ben jij samen met het team het gezicht en de stem van DNA. Spreekt dit je aan tref je alle informatie in de link en komen wij graag met je contact!

Bekijk de vacature

We willen gewoon
de beste zijn

En dus hebben we de beste artsen nodig. Daarom beschikken we over een eigen opleidingsinstelling waar je als ANIOS en AIOS een traject in kunt om volwaardig bedrijfsarts te worden.  

Bij ons werken betekent ook voortdurend blijven groeien en ontwikkelen. In je vak en persoonlijk. Je krijgt daar bij ons alle ruimte voor. We houden onze vakkennis up to date en delen de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. We geven trainingen en lezingen, we duiken samen de naslagwerken in en we doen aan intercollegiale toetsing. Het is fijn om samen te sparren, onszelf scherp te houden en uit te dagen. Zo brengen we onze dienstverlening naar een nog hoger niveau.

eigen opleidingsinstituut voor ANIOS en AIOS

Hallo, ik ben Maarten

Arts, ondernemer en oprichter van de nieuwe arts. Het is mijn persoonlijke missie om te laten zien dat bedrijfsgeneeskunde een prachtig en eigentijds vak is. En ik wil de beste (aankomende) bedrijfsartsen van Nederland in ons team.

Kom kennismaken!